Central Emporium Urban Mix Use

 The site located at corner junction of Nan Jiao road and Tian Chang road is the most strategic commercial location in the centre of Chuzhou’s CBD. The City’s current economic progress and lifestyle aspiration requires a comprehensive up market Mixuse development with Shopping Mall, Entertainment centre, 5star Hotel, Apartment and Offices.
The Mixuse typology is one of the critical component within developing Urban centre of China’s rapid urbanisation. The situation challenge is to develop a Mixuse with commercial flexibility for financial sustainability when the market is only partially mature to sustain a Mixuse. To provide for market flexibility and diversity the  solution is a complimentary “Twin” retail model with Large scale Internal Retail MALL integrated with Small scale External Commercial Street to achieve critical mass and strategic product differentiation and position.

Client: Central Emporium
Location: Chuzhou, Anhui, China
Type: Urban Mix Use(Mastererplan & Architecture Design)
Site area: 34,005㎡
Building area GFA: 165,480㎡
Plot Ratio: 8.4
Building height: 150m
Design Principal: NG Lup Chee                          
Design Team: Lou Yuhe,Wang Lei, Kang Pengfei, Shi Jianyun